Voorwaarden voor adoptie van een vondst

Na ontvangst van het compleet ingevulde adoptieformulier nemen wij telefonisch contact met je op om de ingevulde gegevens en jouw wensen te bespreken. Indien van toepassing zullen wij hierna een account voor je creëren waarmee je zelf in kunt loggen op de pagina van de door jouw geadopteerde vondst. Deze gegevens ontvang je per e-mail. Nadat wij de vondst aan je hebben overgedragen kun jij de pagina die bij jouw adoptievondst hoort vullen met jouw informatie en beheren.

Met het in ontvangst nemen van de vondst verbind je je aan de volgende voorwaarden :

  • Bij overdracht wordt een vondstenuitleenformulier getekend door jou en door Expeditie Over de Maas. We vragen je ook om een kopie van een geldig legitimatiebewijs.
  • Iedere vondst wordt overgedragen voor maximaal 12 maanden, deze periode kan in overleg verlengd worden.
  • Iedere vondst blijft behoren bij de projectcollectie van Expeditie Over de Maas en wordt na het verstrijken van de adoptieperiode terug gegeven aan Expeditie Over de Maas.
  • De informatie over de vondst mag worden gedeeld en gebruikt, maar wel volgens deze richtlijnen : https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.nl
  • Er is voor iedereen op deze site ruimte voor commentaar, wij verwachten dat dit op een constructieve wijze gebeurt en behouden ons het recht voor om commentaren te verwijderen.